Іса Ямадаєв впевнений у швидкому одужанні свого брата Сулима

Іса Ямадаєв впевнений у швидкому одужанні свого брата Сулима
rospres.com
За його даними, Сулим поступово одужує, хоч йому ще слід зробити серйозну операцію через поранення у шию.

"Ускладнення виникли через поранення у шию, оскільки куля зачепила нерв", - сказав він. Разом із тим Іса підкреслив, що стан Сулима у лікарів не викликає побоювань.

Брат Сулима Ямадаєва також зазначив, що місце розташування клініки, де перебуває колишній Комбат Сходу, засекречено.

Замах на Ямадаєва було скоєно 28 березня на підземній стоянці дубайського житлового комплексу. При цьому поліція емірату, незважаючи на запевнення родичів Ямадаєва про те, що він вижив, стверджує, що Сулим у результаті замаху був убитий.

У зв'язку зі злочином влада ОАЕ оголосила у міжнародний розшук по лінії Інтерполу сімох громадян Росії: депутата Держдуми РФ Адама Делімханова, Зелимхана Мазаєва, Елімпашу Хацуєва, Рамазана Мусієва, а також Цалмунну, Марвана та Тірпала Кімаєвих.

Поліція Дубая називає Адама Делімханова, який є соратником президента Чечні Рамзана Кадирова, організатором замаху. Разом із тим сам Делімханов відкидає свою причетність до злочину.

Інший оголошений у розшук росіянин - Елімпаша Хацуєв - був затриманий на початку квітня у Москві за підозрою у причетності до вбивства брата Сулима Ямадаєва Руслана. Цей злочин було скоєно у центрі Москви 24 вересня 2008 року. Руслан Ямадаєв від вогнепальних поранень помер на місці.
Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK