На весіллі в Туреччині загинула 41 людина

На  весіллі в Туреччині загинула 41 людина
Reuters

Про це повідомляє агентство Associated Press з посиланням на заяву представника місцевої влади, зроблену в ефірі турецького телеканалу NTV. 

Напад стався в селі Султансемюз неподалік від Мардіна, міста на південному сході країни. 

Водночас мер Мардіна по телефону повідомив Agence France-Presse, що в результаті нападу загинули 16 людей, ще двоє були поранені. Крім того, з його слів, інцидент стався в селі Більге, також поблизу Мардіна. 

За даними турецьких ЗМІ, на які посилаються агентства, нападники обстріляли процесію з автоматичної зброї, а також використовували гранати. Інцидент стався в ніч на вівторок на південному сході країни, населеному переважно курдами. 

Подробиць про те, що сталося, в даний час не повідомляється. Також невідомо, що слугувало причиною збройного нападу під час весілля. Кількість жертв і постраждалих уточнюється, поранені госпіталізовані, поліція опитує свідків. 

Як зазначає Associated Press, ополченці села Султансемюз раніше неодноразово вступали в сутички з курдськими повстанцями. AFP зі свого боку повідомляє, що в регіоні нерідко трапляються сутички на ґрунті кровної ворожнечі. 

Як повідомлялося, у листопаді минулого року в результаті авіанальоту коаліційних військ на весілля на півдні Афганістану загинули кілька осіб, десятки отримали поранення.




Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK