У Буенос-Айресі автобус зіткнувся з двома потягами: семеро загиблих, понад 170 поранених

У Буенос-Айресі автобус зіткнувся з двома потягами: семеро загиблих, понад 170 поранених
AP

Про це повідомляємісцева газета Clarin із посиланням намедиків. НП сталася в центральномукварталі Буенос-Айреса Флорес.

Згідноз інформацією газети, поїзд, що прибуваєна станцію Флорес, врізався на переїздів автобус, що прямував по маршруту 92, іпротягнув його за собою кілька метрів.Після того, як автобус врізався узалізничну платформу, поїзд зійшов зрейок і врізався в інший склад, щоприбував у той же час на ту самустанцію.

Зараз на місці аваріїпрацюють лікарі швидкої допомоги йпожежники. У поліції журналістамповідомили, що серед постраждалих врезультаті аварії є діти.

Причиниаварії з'ясовуються. За однією з версій,зіткнення могло статися через те, щоавтобус під'їхав дуже близько долокомотива.

Представник компаніїTBA, оператора залізничної гілки Sarmiento,на якій сталася трагедія, заявив, що всіпопереджувальні сигнали на переїздіпрацювали справно і причиною аваріїмогло стати тільки "безрозсудне йнеобережне поводження водія"автобуса.

Буенос-Айрес і йогопередмістя мають одну з найбільших усвіті залізничних мереж, до якої входятьсім ліній приміських електропоїздів,шість гілок метро і три лінії легкогометро. Щорічно цимивидами транспорту в Буенос-Айресікористується близько мільярда чоловік.


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK