ЗМІ: Прохорова за вказівкою Кремля можуть змістити з посади лідера Правого дела

ЗМІ: Прохорова за вказівкою Кремля можуть змістити з посади лідера Правого дела
АР

Як повідомляє Бі-бі-сі зпосиланням на джерела, добре знайомі з ситуацією у Правом деле, на з'їзді,перший день якого відбувається в закритому для преси режимі, велика групаделегатів має намір голосувати за усунення Прохорова, а його прихильникинамагаються перешкодити цьому.

Одинз членів партії, який побажав залишитися невідомим, заявив, що прибратиПрохорова хоче адміністрація президента РФ. "Вінзумів посваритися з усіма", - заявило джерело в партії. Вінприпускає, що новим лідером Правого дела вирішено зробити кіровськогогубернатора і колишнього лідера Союзу правих сил Микиту Бєлих.

ПредставникиПрохорова стверджують, що його противники зареєстрували в перший день з'їзду"лівих людей", щоб отримати більшість, повідомляє РИА Новости. Усвою чергу Интерфакс із посиланням на джерело в Кремлі повідомляє, що з'їзд йдеза сценарієм, який Прохоров погодив з адміністрацією президента.

Сам Прохоров на з'їзд неприїхав. Напередоднівін опублікував у своєму блозі новий варіант маніфесту Правого дела,запропонувавши читачам надсилати йому зауваження та пропозиції. Текстуманіфесту передує гасло: "Роботу - працездатним, Турботу - дітям, Пільги -пенсіонерам, Тюрми - корупціонерам, Влада в ім'я народу і від іменінароду".

Нагадаємо,Прохоров, який, за даними ЗМІ, є одним з найбагатших людей Росії, ставодноосібним лідером партії Правое дело 25 червня.

Напочатку серпня він почав особисту рекламну кампанію, спрямовану на підвищенняйого впізнаваності, після чого заявив, що готовий стати прем'єр-міністромРосії.

Виборив Держдуму РФ, в яких планує брати участь Правое дело, відбудуться в грудніцього року. Ранішеповідомлялося, що сценарій передвиборної кампанії партії розробить групаполіттехнологів, яка раніше працювала з Віктором Януковичем і АрсеніємЯценюком.



Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK