У Буенос-Айресі сталося друге за два дні велике ДТП. Постраждало 90 людей

У Буенос-Айресі сталося друге за два дні велике ДТП. Постраждало 90 людей
АР

Про це повідомляєаргентинський телеканал C5N.

Аварія сталася врайоні Флорес на перетині вулиць Сувірія і Лафуенте. Пасажирський автобус номер76 зіштовхнувся з бетоновозом, що проїхав, мабуть, на червоне світло. Ззаду вавтобус врізався склад преметро (аналог трамвая з двох вагонів, що доставляєжителів густонаселених районів до станції метро).

На місці ДТПпрацюють рятувальники і медики, 30 бригад швидкої допомоги доставили у лікарнібільше 90 постраждалих, загрози їхньому життю немає, повідомили представникислужби швидкої медичної допомоги.

Експерти поліціїз’ясовують причини інциденту.

Два дні тому вцьому ж районі аргентинської столиці в результаті зіткнення двох поїздів іавтобуса загинуло 11 осіб, 228 отримали поранення.

Буенос-Айрес ійого передмістя мають у своєму розпорядженні одну з найбільших в світі залізничнихмереж, в яку входить сім ліній приміських електропоїздів, шість гілок метро ітри лінії преметро. Щорік ці види транспорту в Буенос-Айресі використовуютьблизько мільярда разів жителі і гості міста.

За минулий рік устолиці Аргентини сталося 165 ДТП за участю поїздів, автомобілів і автобусів,їх жертвами стало 269 людей.


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK