Путін заступився за Берлусконі: За жінок його лають через заздрощі

Путін заступився за Берлусконі: За жінок його лають через заздрощі
АР

"Як би, знаєте, панаБерлусконі не сварили за його особливе ставлення до прекрасної статі - до речі,із заздрощів, в основному трохи сварили - він проявив себе як відповідальнийдержавний діяч в повному сенсі цього слова. Прийняв на свої плечі важке, аленеобхідне рішення", - сказав у п'ятницю, 16 вересня, Путін на міжнародномуінвестиційному форумі у Сочі.

"Ядивився і радів за нього. Так, йому важко, так, звичайно, багато кому неподобається. Але виходу іншого немає", - зауважив російський прем'єр.

УрядБерлусконі має намір реалізувати "фінансовий маневр", що, окрім скороченнядержавних витрат, передбачає введення нових податків і зборів, підвищення ПДВта прискорення пенсійної реформи.

Запопередніми розрахунками, це принесе додатковий дохід у розмірі 700 мільйонівєвро вже в 2011 році і більш як 4,2 мільярда євро - в 2012 році.

Пропонованізаходи викликали протест сотень тисяч італійців.

РеформиБерлусконі проводить на тлі різних судових процесів проти нього. Одинз них, так звана справа Рубі, відновиться 3 жовтня в Мілані. Заданими слідчих, Берлусконі мав сексуальний зв'язок з марокканкою Карімоюель-Маруг, коли дівчині ще не виповнилося 18 років, а вона отримувала за цеподарунки та грошову винагороду.

Напередоднітакож стало відомо, що італійська прокуратура звинуватила вісьмох людей у ​​тому,що вони поставляли повій Сільвіо Берлусконі.


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK