Авіашоу в американському штаті Невада: нові подробиці трагедії

Авіашоу в американському штаті Невада: нові подробиці трагедії
Reuters

Про це повідомляєагентство Ассошіейтед Прес з посиланням на представника служби швидкої допомогиштату Невада Стефані Крус. Раніше західні ЗМІ повідомляли про загибель 12 людейі 75 постраждалих.

Так місцевіжурналісти стверджують, що загинуло 12 людей. Серед них пілот Джіммі Лівард зФлориди. Очевидці помітили, що він посилав сигнали, що літак несправний, закілька секунд до того, як його раритетна машина на повній швидкості протаранилатрибуну.

Цей національнийчемпіонат з літакового спорту в місті Ріно став 121 у кар'єрі льотчика - ДжимміЛіварда. Він вважався досвідченим пілотом, його запам'ятали як каскадера зтрюків у повітрі в декількох голлівудських фільмах. Останній запис на йогосторінці в Facebook опубліковано за хвилини до катастрофи: дивіться мій політось тут, я починаю просто зараз. Тепер за цим посиланням транслюєтьсяпрес-конференція з госпіталю.

Як повідомлялосяраніше, винищувач Р-51 Мустанг часів другої світової війни впав близько 16:30за місцевим часом за кілька метрів від головної трибуни.

Імовірно,сімдесятирічний пілот не впорався з керуванням під час виконання однієї з фігурвищого пілотажу. Свідки трагедії кажуть, що літак майже вертикально врізався вземлю.


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK