Медведєв керуватиме найбільшими навчаннями ОДКБ

Медведєв керуватиме найбільшими навчаннями ОДКБ
АР

Активна фаза навчаньтриватиме по 26 вересня включно. Центр-2011відбудеться під керівництвом начальника Генерального штабу Збройних Сил (ЗС) РФгенерала армії Миколи Макарова на семи полігонах країн-учасниць, при цьомузагальне керівництво заходом буде здійснювати президент Росії Дмитро Медведєв.

Якповідомляє Міноборони РФ, під час маневрів проведуть розіграші тактичнихепізодів бойових дій спільними угрупованнями військ. Прицьому в основу їх дій буде покладено етапи проведення спеціальних операцій прилокалізації збройного конфлікту в кризовому районі, а також передбачаютьсярозіграші епізодів спільних дій сухопутних і морських угруповань військ.

Навчанняповинні вдосконалити навички командувачів штабів в управлінні військами припереведенні їх з мирного на воєнний час, а також планування спеціальнихоперацій та перегрупування військ на великі відстані.

Усьогодо участі в навчаннях Центр-2011 планується залучити від держав-членів ОДКБблизько 12 тисяч військовослужбовців і 1000 одиниць озброєння, військової таспеціальної техніки, у тому числі 100 танків і 50 літаків, 10 бойових кораблів.

Нагадаємо,раніше генеральний секретар ОДКБ Микола Бордюжа заявив, що Організація невикористовуватиме колективні сили оперативного реагування (КСОР) для захистуконституційного ладу своїх держав - членів.

Ранішепрезидент Білорусі Олександр Лукашенко не відкидав застосування КСОР длязапобігання державних переворотів у країнах ОДКБ.



Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK