ДТП в Анталії: один українець загинув і 17 постраждали

ДТП в Анталії: один українець загинув і 17 постраждали
Reuters

За даними українського відомства, всього на момент аварії вавтобусі перебувало 20 українських громадян.

Троє українських туристів, які повинні були перебувати в автобусі згідно з попереднім замовленням, швидшеза все, не прилетіли до Туреччини.

Внаслідок ДТП одна людина загинула, ще 17 отримали травми різногоступеня тяжкості.

Всі постраждалі були застраховані в українській страховійкомпанії Універсальна. Наданий момент турецька фірма Ремед, асистентська компанія туроператора TEZ-tour,займається вирішенням питання надання медичної допомоги та репатріації тілазагиблої.

Потерпілі були доставлені в лікарні Ксевгі (місто Манавгат),Астендет і Анадоллу (місто Сіде). Одну з постраждалих прооперували з метою видаленняз руки осколків скла.

Громадян, доставлених у лікарні Ксевгі і Астендет, виписалиу зв'язку з відсутністю загрози їхньому життю та здоров'ю. На завтразаплановано проведення розтину тіла загиблої українки, після чого буде вирішенопитання про його відправлення в Україну.

Посольство встановило і постійно підтримує контакти зрідними загиблої і постраждалих. Працівники посольства і представники почесногоконсульства України в Анталії постійно перебувають на зв’язку з турфірмою TEZ-tour, фірмою Ремед, лікарнею і поліцієюпровінції Анталія з метою отримання інформації про стан здоров'я постраждалих.

Станом на пізній вечір вівторка всім постраждалим надалинеобхідну медичну допомогу та забезпечили харчуванням. Більшість постраждалихпланують продовжити відпочинок у Туреччині.

Справа продовжує перебувати на особливому контроліпосольства України в Туреччині та в департаменті консульської служби МЗСУкраїни.


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK