Інцидент за участю Табачника став приводом для жарту Медведєва над міністром освіти РФ

Інцидент за участю Табачника став приводом для жарту Медведєва над міністром освіти РФ
АР

Нагадаємо, щосьогодні вранці студентка Національного університету Києво-Могилянська академіявдарила міністра науки, освіти, молоді і спорту Дмитра Табачника букетом квітівпід час Форуму міністрів освіти європейських країн.

Як пізнішеповідомив сам Табачник, він поставився до цього абсолютно спокійно. Міліціясклала стосовно дівчини адміністративний протокол.

"І бажаювам, аби студенти до вас ставилися добріше, не як до міністра освіти України,який отримав по фізіономії від дівчини букетом", - з посмішкою додавПрезидент РФ.

При цьомуМедведєв припустив, що "можливо, він викликав особливо добрі почуття унеї, і вона не змогла нічого з собою вдіяти?".

Тим часом, назустрічі з російськими чиновниками він сказав, що перелік доручень стосовнопитань життя студентів буде випущений найближчим часом за підсумками наради,яку провів у четвер президент РФ в Російському університеті дружби народів.

"Усідоручення мають бути підготовлені; додайте туди усе, про що сьогодні говорилося,якщо потрібно зробіть якісь акценти, і після наради випустіть", -звернувся Медведєв до помічника президента РФ Аркадія Дворковича.

Глава російськоїдержави підкреслив, що проблема, порушена на нараді, дуже складна. "Учомусь це може бути навіть складніше, ніж налагодити учбовий процес", -зазначив він. "Тому я бажаю міністру освіти успіхів у цьому", -звернувся він до Фурсенка.

Нагадаємо, сьогодніна Михайлівській площі у Києві під час зіткнень між співробітниками міліції істудентами були затримані  троєактивістів, пізніше ця цифра збільшилася до чотирьох осіб.

Пізніше міліціявідпустила усіх затриманих студентів. Акція на Михайлівській площі буланаправлена проти політики Міністерства освіти на чолі з Дмитром Табачником,який сьогодні проводить Форум міністрів освіти європейських країн Школа ХХІстоліття: Київські ініціативи.


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK