Бортінженер, який вижив у катастрофі Як-42, дав свідчення

Бортінженер, який вижив у катастрофі Як-42, дав свідчення
АР

"З його слівбуло уточнено фактичне розміщення пасажирів і багажу: у передньому салонізнаходився керівний склад команди і тренери, команда знаходилася в другомусалоні, основна маса багажу була завантажена у задній багажник", - йдетьсяу повідомленні Міжнародного авіаційного комітету.

Ранішеповідомлялося, що Сізова можуть виписати вже за два тижні.

За фактом аваріїЯк-42 порушена кримінальна справа по ст. 263 КК РФ (Порушення правил безпекипольоту, що викликає смерть двох і більше осіб), яке розслідує Головне слідчеуправлінням СК РФ.

На борту літакаЯк-42, який розбився 7 вересня в кілометрі від ярославського аеропорту Туношна,знаходилися члени хокейної команди Локомотив, що летіли на гру до Мінська. Укатастрофі загинуло 44 людини - 37 пасажирів і сім членів команди.

Міністерствотранспорту Росії розглядає дві версії аварії Як-42 під Ярославлем - технічнанесправність літака і людський чинник. Минулого тижня МАК повідомив, що розшифровкабортових самописців літака не виявила даних про проблеми з авіатехнікою. У своючергу прем’єр-міністр РФ Володимир Путін доручив МАК надати інформацію стосовнотого, з якої причини Як-42, що розбився, не застосував екстреного гальмуванняаби уникнути катастрофи.


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK