Переговори між Палестиною та Ізраїлем мають завершитися в 2012 році – джерело

Переговори між Палестиною та Ізраїлем мають завершитися в 2012 році – джерело
AP

"Протягом 2012 року переговори між палестинцями і ізраїльтянами маютьзавершитися, однак їхні результати повинні бути повністю узгоджені між двомасторонами", - сказав співрозмовник.

Також він повідомив, що квартет посередників у близькосхідному врегулюваннімає намір найближчим часом прийняти заяву щодо ситуації впалестино-ізраїльському мирному процесі, повідомив у п'ятницю журналістамспіврозмовник в російській делегації.

"У заяві міститиметься заклик до відновлення палестино-ізраїльськихмирних переговорів, а також будуть прописані чіткі часові рамки переговорногопроцесу", - сказав співрозмовник

Прес-служба всесвітньої організації оголосила раніше, що "квартет"посередників близькосхідного врегулювання на міністерському рівні збереться внайближчі години в штаб-квартирі ООН за участю її генерального секретаря Пан ГіМуна.

Глава Палестинської національної адміністрації Махмуд Аббас заявив зтрибуни ООН, що очолювана ним Організація визволення Палестини (ОВП) готова донегайних переговорів з Ізраїлем за умови припинення його поселенськоїдіяльності.

Зі слів палестинського лідера, його народ "продовжить мирний народнийопір ізраїльській окупації, поселенській діяльності, політиці апартеїду табудівництва стіни расистської анексії".

Ізраїль, у свою чергу, відмовляється повернутися до ліній кордонів 1967року і ділити Єрусалиму з палестинцями, оголосивши його своєю вічноюнеподільною столицею.


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK