Путін закликав росіян голосувати за Єдину Росію на чолі з Медведєвим

Путін закликав росіян голосувати за Єдину Росію на чолі з Медведєвим
АР

"Хочузвернутися до всіх, хто перебуває у цій залі, до всіх членів Єдиної Росії, довсіх наших прихильників, хочу звернутися до всіх громадян Росії - підтримати навиборах до Держдуми Єдину Росію, проголосувати за її кандидатів на чолі з(президентом РФ) Дмитром Анатолійовичем Медведєвим", - сказав Путін,виступаючи на передвиборному з'їзді ЄР.

Як повідомлялося,на сьогоднішньому з'їзді Медведєв погодився очолити передвиборний список ЄР.

З'їзд сьогоднізатвердив передвиборчу програму, з якою єдинороси підуть на вибори в Держдуму 4грудня. За пропозицією члена бюро вищої ради Єдиної Росії Олега Морозова,основу передвиборчої програми склали виступи на з'їзді президента РФ ДмитраМедведєва і прем'єр-міністра Володимира Путіна.

"Пропонуюоформити ці виступи як передвиборчий документ Єдиної Росії", - сказавМорозов, після чого його пропозиція була одноголосно підтримана делегатамиз'їзду.

"Спасибівелике, пропозиція прийнята. Передвиборча програма партії Єдина Росіязатверджена", - підбив підсумок голосування Путін.

***

Сьогодні ДмитроМедведєв запропонував Володимиру Путіну балотуватися в президенти і заявив, щосам піде працювати в уряд.

"Зурахуванням пропозиції очолити список партії, зайнятися партійною роботою і, вразі вдалого виступу на виборах, моєї готовності зайнятися практичною роботою вуряді, я вважаю, що було б правильним, щоб з'їзд підтримав кандидатуру головипартії Володимира Путіна на посаду президента країни", - сказав Медведєв ,виступаючи на з'їзді Єдиної Росії.

Учасники з'їздузустріли пропозицію президента РФ овацією.

Медведєвзазначив, що вони з Володимиром Путіним довго не оголошували свою позицію щодовиборів-2012 через політичну доцільність та закони політичного жанру саме вРосії.

"Ми довго доцього моменту не оголошували публічно свою позицію за сценарієм виборів. Ясподіваюся, ви нас зрозумієте як наші громадяни - це питання політичноїдоцільності, питання дотримання законів політичного жанру саме в нашійкраїні", - сказав Медведєв, виступаючи на з'їзді.

Сам Путін прийнявпропозицію балотуватися в президенти у 2012 році і висловив надію на те, щоМедведєв після виборів очолить уряд і сформує нову команду.


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK