Зюганов: Росії слід спрямувати зусилля на розпуск НАТО

Зюганов: Росії слід спрямувати зусилля на розпуск НАТО
kprf.ru

ГеннадійЗюганов розповів, що курс комуністів будуватиметься за формулою 3+5+7, щоскладається із трьох напрямків у зовнішній політиці, семи напрямків новоїекономічної політики і п’яти соціальних пріоритетів.

Лідеркомуністів заявив, що "Росія спрямує свої зусилля на підвищення ролі ООН усвітовій політиці, на обмеження впливу НАТО і розпуск цього блоку.

Мизробимо все для рівноправних відносин з країнами Європи. Розшириться взаємодіяз КНР, Індією, В’єтнамом та іншими державами Азії, країнами Латинської Америкиі Африки".

Другимнапрямком зовнішньої політики стане зближення Росії, Білорусії, України таКазахстану, а третім – зміцнення обороноздатності Росії, заради чого доведетьсявідроджувати збройні сили країни.

Зюгановтакож пообіцяв, що у разі, якщо комуністи прийдуть до влади, із залежністюросійської економіки від видобутку газу і нафти буде покінчено. За словамилідера комуністів, нова економічна політика партії сповідує принцип:"Економіка зростання замість економіки свердловини".

Раніше,у червні, Зюганов заявив, що рішення Конституційного суду України про визнаннянеконституційним закону про використання прапора Перемоги нарівні з державнимпрапором, є обурливим і зухвалим.


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK