Російські опозиціонери оголосили майбутні вибори в Держдуму РФ нечесними і невільними

Російські опозиціонери оголосили майбутні вибори в Держдуму РФ нечесними і невільними
АР

Проце повідомлялося в резолюції з’їзду Партії народної свободи (Парнас), прийнятоїсьогодні у Москві.

Касьянов,Нємцов і Рижков, партію яких не допустили до виборів, закликали своїхприхильників до активних форм протесту у формі пікетів, мітингів і демонстраційпід час виборчої кампанії, а також шляхом перекреслення бюлетенів безпосередньона виборчих дільницях, оскільки графа Проти всіх у Росії скасована.

"Зацих умов голосування за ту чи іншу зареєстровану партію безглузде, оскільки нездатне вплинути на офіційний результат і тільки зміцнює авторитарний режим, щоімітує демократію", – заявили опозиціонери.

Запрошенийна з’їзд лідер партії Україна Майбутнього народний депутат Святослав Олійникпідкреслив, що українська влада незграбно намагається копіювати політикуофіційної Москви щодо згортання демократії.

"Дужепогано, що потужний суб’єкт політичного процесу, опозиційна партія, не можевзяти участь у виборах. У нас ситуація все ж трохи краща, хоча керівництвоУкраїни і намагається копіювати дії сусідів, і кримінальні справи стосовнонашої опозиції показують ту ж тенденцію – прагнення влади не допустити основнихопонентів до участі у виборах", – заявив Олійник.

Яквідомо, з’їзд Народної волі розпочав роботу вранці 24 вересня, одночасно зі з’їздомЄдиної Росії. У ньому беруть участь 122 делегати з 47 регіонів РосійськоїФедерації, а також гості – представники української партії Україна Майбутнього.

Якповідомлялося раніше, сьогодні Дмитро Медведєв запропонував чинному прем’єр-мініструВолодимиру Путіну балотуватися в президенти і заявив, що сам піде працювати вуряд.


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK