День міста в Краснодарі перенесли через терористичну загрозу

День міста в Краснодарі перенесли через терористичну загрозу
yugopolis.ru

Як пояснивТкачов, правоохоронні органи отримали інформацію про можливість проникнення врегіон "осіб, пов'язаних з тероризмом". Губернатор очікує доповідісиловиків про результати оперативних заходів, в яких задіяно понад 2000оперативників.

Ткачов закликавжителів Краснодара проявити пильність і повідомляти в поліцію, якщо щось їхнасторожує або здається їм підозрілим.

Головамуніципального відділу міста Краснодар Володимир Єланов також у своєму Twitterпояснив, що інформація про можливий теракт надходила протягом всього дня 24вересня. "Рішення треба було приймати швидко. У цьому разі краще скасуватизахід, ніж піддавати жителів ризику. Що й довелося зробити", - відзначаєчиновник.

За словами Євланова,загрозою нехтувати не можна було, тому поліція посилила перевірки на дорогах іперевіряла весь транспорт на в'їздах до Краснодару. Раніше мешканці містаповідомляли, що посилені заходи безпеки призвели до багатогодинних заторів нав'їздах в місто і практично повну зупинку руху на деяких магістралях.

Голова Краснодарависловив сподівання, що в поліцією заходи забезпечать безпеку громадян і всізаходи, "весь грандіозний концерт, підготовлений у подарунокгородянам," вони зможуть побачити 25 вересня. Євланов попросив жителівКраснодара поставитися до ситуації "з розумінням".

Як нагадуєагентство Югополіс, святковий концерт, присвячений 218-й річниці з дня заснуванняКраснодара, мав розпочатися о 19 годині суботи на реконструйованій Театральнійплощі. Однак незадовго до початку заходу його скасували. В адміністрації містазаявили, що причиною став раптовий збій у програмному забезпеченні комп'ютера, якихсинхронізуючого музичне, світлове оформлення і роботу водяних насосів новогофонтану.

Святкові заходиперенесені на неділю, 25 вересня. Молодіжна програма і авіашоу пройдуть умікрорайоні Ювілейний, а на Театральній площі відбудеться концерт, урочистийпуск фонтану, проекційне шоу та феєрверк.

Раніше в суботусеред жителів Краснодара почали поширюватися чутки про затримання в місті різноїкількості шахідів і смертниць. Інші очевидці припускали, що правоохоронніоргани вирішили влаштувати антитерористичні навчання. Ні та, ні інша версія непідтвердилися.


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK