У центрі Москви проходить акція з вимогою відставки уряду

У центрі Москви проходить акція з вимогою відставки уряду

Умітингу беруть участь кілька сотень людей. Серед гасел – відставка президентаДмитра Медведєва і прем’єра Володимира Путіна, проведення чесних виборів доДерждуми.

Організаторимітингу – представники Комітету п’яти вимог, рухів Солідарність і Лівий фронт,а також ошукані пайовики.

Нагадаємо,вчора на з’їзді Єдиної Росії Дмитро Медведєв запропонував Володимиру Путінубалотуватися в президенти і заявив, що погодився очолити передвиборний списокЄР.

"Зурахуванням пропозиції очолити список партії, зайнятися партійною роботою і, заумови вдалого виступу на виборах, моєї готовності зайнятися практичною роботоюв уряді я вважаю, що було б правильним, щоб з’їзд підтримав кандидатуру головипартії Володимира Путіна на посаду президента країни", – сказав Медведєв,виступаючи на з’їзді Єдиної Росії.

Учасникиз’їзду зустріли пропозицію президента РФ овацією. Медведєв зазначив, що вони зВолодимиром Путіним довго не оголошували свою позицію щодо виборів-2012 через політичнудоцільність та закони політичного жанру в Росії.

СамПутін прийняв пропозицію балотуватися в президенти у 2012 році і висловив надіюна те, що Медведєв після виборів очолить уряд і сформує нову команду.


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK