У Британії заарештували шістьох осіб за звинуваченням у тероризмі

У Британії заарештували шістьох осіб за звинуваченням у тероризмі
АР

Чоловіків у віці від 25до 32 років затримали в західній частині Лондона в неділю, 25 вересня, в рамкахвеликої антитерористичної операції. Четвероз них звинувачуються в підготовці до терактів, один - у зборі коштів наздійснення терористичних дій.

Якповідомляє Associated Press, 30-річний Ірфан Нассер, 26-річний Ашик Алі,25-річний Рахін Ахмед і 26-річний Ірфан Халід планували терористичні акти ідопомагали іншим терористом готуватися до атак.

Нассері Халід проходили навчання в Пакистані, де вчилися виготовляти вибуховіпристрої і володіти зброєю.

Ахмедтакож звинувачується в тому, що допомагав охочим пройти навчання впакистанських таборах. Також вінзаймався вирішенням фінансових питань терористів.

Звинуваченнявисунули також 28-річному Бахадеру Алі та 32-річному Моххамеду Різвану. Заданими агентства, поліція допитує сьомого затриманого. Ім'я та інші відомості пронього не повідомляються.

Нагадаємо,в липні влада Великобританії знизила рівень загрози для країни від міжнародноготероризму на один щабель - із "серйозного до "значного". Прицьому влада попередила, що загроза терактів залишається можливою і закликаланаселення до пильності.



Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK