Медведєв вкотре відповів Кудріну: Витрати на оборону будуть вищим пріоритетом держави

Медведєв вкотре відповів Кудріну: Витрати на оборону будуть вищим пріоритетом держави
АР

"Ми не можемо обійтися без витрат на оборону. Причому витрат,гідних Російської Федерації. Не якоїсь там бананової республіки, а самеРосійської Федерації - дуже великої країни, постійного члена Ради Безпеки(ООН), що володіє ядерною зброєю. Тому в нас, як це може бути не сумно длябюджету, завжди будуть дуже високі витрати на підтримання оборони і безпеки",- сказав Медведєв на зустрічі з командирами військових частин.

Він нагадав, що іноді заходи з реформування Збройних сил критикують не тількиполітичні опоненти влади, а й навіть "державні службовці, чиновники, яківважають, що гроші витрачаються не туди і не в тих обсягах".

При цьому Медведєв зазначив, що держава повинна стежити за тим, як витрачаютьсякошти, але не може обійтися без витрат на оборону. На його думку, в цьомуполягає "наша місія і щодо наших громадян, і щодо наших сусідів".

"Якби ми були слабкі або якби наші Збройні сили розвалилися, як іноді тогохотіли різні сили як усередині країни, так і зовні, нашої держави вже неіснувало б", - упевнений президент Росії.

"Тому, незважаючи ні на що, і я, як Верховний головнокомандувач, і моїколеги завжди будуть стояти на тому, що витрати на оборону, на нове озброєння,на грошове забезпечення для військовослужбовців, на їх нормальний побут, на їхквартири будуть вищим пріоритетом діяльності держави. Іншого бути не може. Ахто з цим не згоден, нехай працює в іншому місці. Це імператив", -підсумував Медведєв.

Нагадаємо, напередодні президент РФ відправив у відставку віце-прем'єра,міністра фінансів Олексія Кудріна, який заявив у США, що не бачить себе вмайбутньому уряді Медведєва через низку розбіжностей, перш за все щодо витратна військові цілі.

Раніше глава Кремля повідомляв, що на створення високотехнологічної армії Росіїбуде витрачено понад 20 трлн рублів.


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK