У Каліфорнії спіймано вбивцю лідера філії байкерського клубу Ангели пекла

У Каліфорнії спіймано вбивцю лідера філії байкерського клубу Ангели пекла
planet-wissen.de

Про це сьогодні повідомляє Associated Press з посиланням назаяву поліції. Підозрюваний - 53-річний Ернесто Мануель Гонсалес. Він бувзатриманий на території одного з міських університетів.

За даними поліції, Гонсалес є членом байкерського клубуВагос, який конкурує зАнгелами пекла. Заарештувати його вдалося випадково: байкер, який сидів у своїймашині, привернувувагу поліцейського патрульного. Перевіривши документи Гонсалеса, співробітникполіції виявив, що той перебуває в розшуку і тут же затримав його.

В даний час Ернесто Мануель Гонсалес перебуває під вартою. За даними влади, самевін убив ватажка Ангелів пекла чотирма пострілами в спину. У поліції заявили,що раді, що встигли виявити Гонсалеса перш, ніж його вистежили байкери.Повідомляється, що один з членів Вагос був згодом розстріляний невідомими з машини, що проїжджала повз.

Нагадаємо, за даними The Los Angeles Times, вбитого звалиДжефрі Петігрю. Йому був 51 рік. Петігрю загинув у перестрілці, що сталася вказино готелю John Ascuaga's Nugget 25 вересня. Стрілянина почалася післяконфлікту між членами Ангелів пекла та іншого байкерського угруповання- Вагос. Внаслідокперестрілки Петігрю був убитий, а двоє учасників Вагос отримали поранення.

Після перестрілки поліція затримала одного з членів Ангелівпекла. На записах було видно, як він стріляє в натовп. Проте, поліція не булавпевнена, що саме його постріли досягли мети.

У зв'язку з подією мер Спаркса скасував щорічний байкерськийфестиваль, в місті посилено заходи безпеки.

Ангели Пекла є одним з найвідоміших байкерських клубів.Проте, поліція розцінює це об'єднання як злочинне угрупування, яке займаєтьсяпродажем зброї і наркотиків. Члени банди неодноразово отримували тюремнітерміни.


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK