Справа Магнітського: У Держдумі прогнозують, що РФ відповість на санкції Британії своїм "чорним списком"

Справа Магнітського: У Держдумі прогнозують, що РФ відповість на санкції Британії своїм "чорним списком"
АР

Так, в інтерв'юрадіостанції Эхо Москвы він нагадав, що після аналогічного крокуДерждепартаменту США Росія заборонила в'їзд деяким американцям.

За словамиКалашникова, в Москві відреагували стільки різко, тому що російські чиновникивищого рангу прекрасно розуміють, що завтра справа дійде і до них, у той час яку них на заході "і гроші, і діти, і будинки".

Варто зазначити,що інформацію британських ЗМІ про санкції по так званому списку Магнітськогоросійський МЗС поки ніяк не прокоментував.

Трохи ранішеповідомлялося, що Великобританія ввела негласну заборону на видачу віз і в'їздв країну десятків російських чиновників, що мають стосунок до "справиМагнітського",

Нагадаємо, що влипні американський Держдепартамент запровадив візові санкції щодо перелічениху списку осіб. У "списку Магнітського" значаться 60 людей, серед яких- співробітники слідчих органів, податкової інспекції та судів різнихінстанцій, так чи інакше причетні до "справи Магнітського".

 * * *

Так звана"справа Магнітського" складається з декількох епізодів:розслідування, яке вів Сергій Магнітський, кримінальну справу щодо ньогосамого, і справу про його смерть у московському СІЗО. Сергій Магнітський померу лікарні Бутирського слідчого ізолятора16 листопада 2009 року.

Як вважають йогоколеги і правозахисники, його цілеспрямовано довели до смерті умовами утриманняі відмовою в медичній допомозі в помсту за те, що він розкрив злочинну схему,за допомогою якої співробітники МВС і чиновники відмивали мільярди рублів.

Примітно, що Радапри президенті РФ з прав людини довіла під час власного розслідування, щосправу Магнітського вели ті само люди, яких він звинувачував у корупції.Доповідь була представлена Дмитру Медведєву і, за його словами, була переданаправоохоронним органам.


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK