ЗМІ: У Росії створено загін з ліквідації за кордоном людей, визнаних ворогами держави

ЗМІ: У Росії створено загін з ліквідації за кордоном людей, визнаних ворогами держави
Reuters

Видання посилається на секретний документ нібито підписаний у 2003 роцізаступником голови ФСБ генерал-полковником Нечаєвим.

Якпише Daily Telegraph, спецслужби "почали формувати підрозділи", якіповинні виявляти, повертати до Росії, а в особливих випадках і ліквідувати вкраїнах Близького зарубіжжя та Євросоюзу тих, хто на батьківщині обвинувачуєтьсяу скоєнні особливо тяжких злочинів.

Заданими газети, яку цитує Эхо Москвы, агентамиспецзагону було здійснено низку вбивств у Дубаї, Катарі та Відні, а останнє зтаких убивств сталося в Стамбулі минулого тижня, коли "озброєна людиназастрелила лідера чеченський повстанців і двох його охоронців".

DailyTelegraph пише, що потенційною метою загону у Великобританії є бізнесмен БорисБерезовський. Сампідприємець в інтерв'ю газеті повідомив: "Я давно знав про це. Вже булокілька спроб мене вбити. На щастя, я був попереджений". Засловами бізнесмена, десь місяць тому йому "знову рекомендували невиїжджати за кордон".

Крімтого, зазначає газета, що у Великобританії метою російських спецслужб крімБориса Березовського і загиблого Олександра Литвиненка може бути Ахмед Закаєв.

Нагадаємо,в грудні 2010 року прем'єр-міністр Володимир Путін заявляв, що російськіспецслужби не займаються фізичною ліквідацією зрадників за кордоном.


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK