Знаменита іспанська герцогиня поєдналася шлюбом із рядовим держслужбовцем

Знаменита іспанська герцогиня поєдналася шлюбом із рядовим держслужбовцем
AP

Стосункипари тривають протягом останніх кількохроків. Це третій шлюб герцогині Альби.Рішення йти під вінець на дев'ятомудесятку наречена пояснила тим, що вонаправовірна католичка. За кілька днівдо події герцогиня отримала схваленнякороля Іспанії Хуана Карлоса.

Весіллятриває в Палаці дуеній. На ньому присутнітільки близькі наречених, всього біля50 осіб. 30-м дозволено увійти до каплиці.Церемонією керують три священики. Пресуна весілля не запросили.

Свідкомвиступає видатний тореадор Курро Ромеро.Його дружині віддали роль посадженоїматері. Посадженим батьком став первістокнаречених герцог Карлос.

Незадовгодо весілля наречена розповіла, що будев блакитному, а також пообіцяла виконатиобітницю і провести ніч перед походомдо вівтаря без нареченого.

Наурочистому обіді подадуть традиційнііспанські страви, такі як холодний супгаспачо й рис із молоком.

Палацдуеній, де проходить церемонія, - одиніз небагатьох особняків, які герцогинязалишила собі після відмови від майнана користь нащадків, невдоволених їїпізнім весіллям і неблагороднимпоходженням нареченого.

АльфонсоДієс працює в департаменті соцзабезпеченняі займається рекламою. Закохані хотілиодружитися ще 2008 року, проте тоді сім'ягерцогині різко засудила цей крок.Іспанський король Хуан Карлос особистозателефонував герцогині Альбі йвідговорив її виходити заміж.

ГерцогиняАльба - прямий нащадок британськогокороля Якова II (1633-1701). Довгий часпредставники цього роду були багатшимиза королів Іспанії. На початок XXI століттяДому Альба належала одна з найбільшиху світі колекцій предметів іспанськогомистецтва, які розосереджені по більшніж 20 палацам і замкам. Будучи главоюбудинку з 539-річною історією, в герцогиніє право в'їжджати на коні до Севільськогокафедрального собору й не схиляти коліноперед Папою Римським.

У герцогинішестеро дітей і вісім онуків. Вона двічібула заміжня. У 1978 році, після смертіпершого чоловіка, королівська особанезаконно вийшла заміж за священика-єзуїтаХесуса Агірре-і-Ортіса де Сарате. ВІспанії кінця 70-х років ця подія викликалавеличезний скандал. Як би там не було,подружжя щасливо прожило разом майжечверть століття. Хесус де Сарате помер2001 року.

Герцогиня Альба внесена доКниги рекордів Гіннеса як власницянайбільшої кількості титулів у світі.У неї 7 герцогських титулів, 22 графськихі 24 титули маркізи. Повне ім'я королівськоїособи звучить як Марія дель РосаріоКаетана Альфонса Вікторія ЕухеніяФранциска Фітц-Джеймс Стюарт-і-Сільва.

За матеріалами: BFM.ru

Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK