У Домодєдово німецького експерта з Росії ув’язнили у приміщенні з нелегалами

У Домодєдово німецького експерта з Росії ув’язнили у приміщенні з нелегалами
Reuters

Як повідомив Шредер виданню Spiegel,співробітники прикордонної служби у середу ввечері заявили йому, що він можебути "загрозою для безпеки". Причому документи були оформленіналежним чином, віза була видана в російському посольстві у Берліні, сказав62-річний експерт.

Політолог цього року кілька разів був у Росії,цього разу він збирався взяти участь у конференції Цінності росіян і німців упорівнянні. Замість участі у конференції Шредеру довелося посидіти у приміщенніз нелегальними мігрантами.

Ханс Хеннінг Шредер є керівником дослідницькоїгрупи німецького Фонду науки і політики і прилетів до Москви на запрошенняВищої школи економіки.

Як повідомляє видання, інцидентом займаютьсяпредставники посольства Німеччини у Москві та відомства федерального канцлера вБерліні.

Нагадаємо, що в лютому кореспондента TheGuardian Люка Хардінга, який прибув до Москви, не пустили у РФ, анулювавшивізу. Журналіста відправили до Великобританії на першому ж літаку. МЗС РФпояснив такі дії порушенням затверджених урядом РФ правил роботи іноземногокореспондента.


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK