Ми працюватимемо з Кудріним: Путін висловився за себе і Медведєва

Ми працюватимемо з Кудріним: Путін висловився за себе і Медведєва
АР

"Це рішення(про відставку) прийняте президентом на підставі того, що Олексій Леонідовичдопустив низку некоректних висловлювань з приводу того, що його позиція незбігається з позицією президента. Що мені тут говорити ще? Ви хочете, аби я цекоментував? Мені здається, що навіть коментарі з мого боку з цього приводу булиб некоректними", - сказав сьогодні Путін, відповідаючи на запитанняучасників пленарної сесії третього інвестиційного форуму ВТБ Капітал Росіякличе!

"Ми говорилиз Олексієм Леонідовичем з цього приводу. Хочу вам сказати, що це і моя думка, ідумка президента Медведєва: не дивлячись на збій емоційного характеру, ОлексійЛеонідович все одно залишається членом нашої команди і ми з ним працюватимемо,сподіваюся, що і він з нами працюватиме, він корисна і потрібна намлюдина", - сказав Путін.

Виступаючи нафорумі, прем’єр зазначив, що Кудрін є одним з кращих фахівців не лише у Росії,але і в світі.

"Він наш імій особистий, дуже добрий товариш, з яким я підтримував дуже близькі, тісні взаєминипротягом багатьох років з початку 90-х років", - сказав Путін.

Віце-прем’єр,міністр фінансів Олексій Кудрін, що обіймав цю посаду 11 років, 26 вересня пішову відставку через розбіжності з президентом щодо низки ключових питаньфінансової політики, зокрема з приводу витрат на військові цілі.

Відповідаючи на запитанняжурналістів 25 вересня, Кудрін повідомив, що не бачить собі місця у новомууряді, який Медведєв може сформувати після президентських виборів у 2012 році.Глава держави наступного дня запропонував главі Мінфіну протягом дня подати увідставку, якщо він не згоден  зполітикою президента. Той відповів, що перед ухваленням рішення порадиться зпрем’єр-міністром Володимиром Путіним. Пізніше стало відомо, що президентпідписав указ про відставку Кудріна за поданням прем’єра.

В четвер главауряду вперше детально висловився з приводу відставки Кудріна. Минулого тижнявін лише представив двох чиновників,  якізайматимуться питаннями фінансів в уряді, і закликав усіх проявляти стриманістьі бути дисциплінованими.


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK