Каддафі звернувся до своїх прихильників з аудіо-зверненням

Каддафі звернувся до своїх прихильників з аудіо-зверненням
Reuters

Телеканал, розташований у Дамаску,передав запис, в якому Каддафі закликав усіх, хто підтримує його, вийти на вулиці лівійських міст на знакпротесту проти нової адміністрації країни.

У цьому зверненні полковник закликав лівійців"виступити мільйонами проти сил Національної перехідноїради".

"Я закликаю лівійський народ, чоловіків і жінок, зновувийти мільйонами на демонстрації-на вулиці і площі у всіх містах. Я кажу - небійтеся нікого, ви - це народ, ви належите цій землі, зробіть так, щоб вашголос почули поплічники НАТО ", - заявив Каддафі.

"Деякі говорять про Національну перехідну раду, як про законну владу лівійського народу, але звідки виходить ця легітимність, з виборута інтересів лівійського народу?", - сказав він.

Полковник також звернувся до урядів країн, що розвиваються,які визнали Національнуперехідну раду Лівії, і заявив, що вони теж можуть бутизміщені за допомогою іноземного втручання.

Про місцеперебуванняКаддафі досі нічого не відомо. Частина його сім'ї - дружина Сафія, дочка Аїша ісини Мухаммед і Ганнібал Каддафі - втекли до Алжиру.

28 вересня представник військового командування ПНР заявив, що Каддафі, імовірно, ховається під захистом племені туарегів поблизу кордону з Алжиром.


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK