Путін відзначає 59-й день народження

Путін відзначає 59-й день народження
АР

Як повідомив прес-секретарПутіна, в цей день у прем'єра заплановані робочі заходи.

Главуросійського уряду почали вітати з днем ​​народження ще напередодні, коли вінбрав участь в інвестфорумі "Росія кличе!" Зокрема,на пленарній сесії під час запитань і відповідей один з учасників форуму ізЗакавказзя жартуючи, запропонував усім затриматися до опівночі і о 00:01відзначити день народження прем'єра.

Путіннародився 7 жовтня 1952 року в Ленінграді. У1975 році закінчив юридичний факультет Ленінградського державного університету,і за розподілом його скерували на роботу в органи державної безпеки. У 1985-1990 роках працював у НДР.

З1990 року - помічник ректора Ленінградського державного університету зміжнародних питань, потім - радник голови Ленінградської міської ради. Зчервня 1991 року - голова Комітету із зовнішніх зв'язків меріїСанкт-Петербурга, одночасно - з 1994 року - перший заступник голови урядуСанкт-Петербурга.

  Путін forever? Володимир Путін знову йде в президенти

З серпня 1996 року працював заступником керуючого справами президента РФ, зберезня 1997 року - заступником керівника адміністрації президента РФ,начальником головного контрольного управління президента РФ, а з травня 1998року - першим заступником голови кремлівської адміністрації.

Улипні 1998 року Путін призначений директором Федеральної служби безпеки. Майжечерез рік, у серпні 1999 року, затверджений головою уряду РФ.

З 31грудня 1999 року - виконуючий обов'язки президента РФ. У березні 2000 рокуПутіна обрали президентом РФ. Черезчотири роки його переобрали на другий термін, а в травні 2008 року призначилиголовою уряду РФ.

Нагадаємо,24 вересня на з'їзді Единой России нинішній глава Кремля Дмитро Медведєв запропонувавПутіну балотуватися в президенти в 2012 році, заявивши, що сам піде працювати вуряд. 6жовтня спікер Держдуми Борис Гризлов повідомив, що Единая Россия висуне Путінакандидатом у президенти наприкінці листопада.


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK