Пророцтво про Пап святого Малахія повідомляє, що наступний Папа Римський стане останнім - Voz De Galicia

У вівторок, 12 лютого, всі світові ЗМІ вийшли зі статтями про Папу Римського на передовицях. Не винятком стала й іспанська газета Voz De Galicia, яка пише про давнє пророцтво ірландського єпископа Св.Малахія (1094-1148).
Пророцтво про Пап святого Малахія повідомляє, що наступний Папа Римський стане останнім - Voz De Galicia
Reuters

Це пророцтво поки що не спростовано подіями, на відміну від пророкувань про Пап, які приписуються Нострадамусу або Пресвятій Діві Гарабандальській.

"Нострадамус передбачив, що наступник Івана Павла II буде убитий у самому центрі Італії і що ця подія розколе Католицьку церкву і Св.Престол", - йдеться у статті. Гонсало Ечеверрі, автор книги Нострадамус і війна між ісламом і Заходом, стверджує: Нострадамус передбачив, що наступникові Бенедикта "судилося втекти з Риму через напади мусульман".

  Йде у монастир. Папа Бенедикт XVI зречеться престолу

Дівчатка з Сан-Себастьяна-де-Гарабандаля (Іспанія), яким у 1961 році з'явилася Пресвята Діва, стверджували: після Івана XXIII будуть лише три Папи, а потім настане "кінець часів". Але з того часу Пап було вже чотири, Бенедикт - четвертий.

Щодо пророцтва Малахія, де кожному Папі дається коротка характеристика, то в цьому тексті Іоанн Павло II названий "Папою втоми", Бенедикту XVI відповідає фраза "від слави до забуття", а про 112-го за рахунком Папі сказано: це буде "Петро Римлянин", і при ньому "місто семи пагорбів буде зруйноване". Є версії, що за нового Папи станеться чи то кінець світу, чи то загибель Католицької церкви.

Деякі ототожнюють з "Петром Римлянином" кардинала Бертоне, який на час виборів Папи стане в.о. голови держави Ватикану, йдеться у публікації.
  У ніч після заяви про зречення Папи Римського в купол собору Святого Петра вдарила блискавка

Зазначимо, багато церковнослужителів сприйняли як особливий небесний знак те, що в ніч після оголошення про зречення Бенедикта XVI престолу у купол собору святого Петра вдарила блискавка.

За матеріалами: Voz De Galicia, переклад ИноПресса


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK