Ізраїль звинуватив Йорданію в обстрілі прикордонного патруля

Ізраїль звинуватив Йорданію в обстрілі прикордонного патруля
АР

Інцидент трапився в пустинній місцевості на півдні Ізраїлю, біля прикордонного терміналу Гаарава на північ від Ейлата, повідомляє АР. У результаті інциденту ніхто не постраждав.

В Армії оборони Ізраїлю підозрюють, що постріли міг зробити один або кілька осіб. За однією з версій, це міг бути йорданський солдат, який знаходився на спостережній вишці, додає ІТАР-ТАРС.

Як зазначає NEWSru Israel, мова може йти про акції одного або декількох екстремістів, які таким способом висловили солідарність із палестинцями в секторі Газа.

У зв'язку з інцидентом КПП закрили, а ізраїльське Управління аеропортів, що відповідає за роботу та охорону всіх прикордонних терміналів, передало матеріали справи спецслужбам.

Влада Йорданії відкинула всі звинувачення Ізраїлю, заявивши, що ця інформація не відповідає дійсності. Про це повідомляє Reuters із посиланням на агентство новин Petra. Воно, в свою чергу, посилається на джерела в йорданському командуванні.

Нагадаємо, 8 січня з території Лівану за північ Ізраїлю було випущено три ракети. У відповідь ізраїльська армія відкрила вогонь по ліванській території.


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK