Путін лідирує в проекті Ганьба Росії

Путін лідирує в проекті Ганьба Росії
worldsecuritynetwork.com


Проект Ганьба Росії, зокрема, повинен відповістити на запитання "Хто є найбільшою ганьбою для Росії?". Вибір найгіршого персонажа в історії Росії визначається голосуванням, участь у якому може прийняти будь-хто із бажаючих. Окрім того, зазначають розробники, будь-який учасник проекту може додати в список свою кандидатуру із числа нелюбимих історичних особистостей.

На даний момент у списку кандидатів на звання "ганьби Росії" значаться 92 чоловік. З великим відривом "лідирує" прем'єр-міністр РФ Володимир Путін, діяльність якого вважають найменш значимою для Росії більш ніж дві з половиною тисяч чоловік.

Друге місце в цьому рейтингу зайняв перший президент Росії Борис Єльцин, який одержав 1218 голосів. Трійку лідерів замикає колишній голова правління РАО ЄЕС Росії Анатолій Чубайс, за якого віддано 661 голос. Усього опрацьовано більш ніж 10 тис. голосів.

У списку кандидатів також присутні Дмитро Медведєв і Михайло Горбачов, Володимир Ленін і Лев Троцький, Микола II і Петро III.
Серед кандидатів зазначена Ксенія Собчак і Сергій Звєрєв. У їхній список включені також переможці проекту Ім'я Росії.

За словами авторів Ганьби Росії, ідея створення такого сайту виникла після перегляду популярного проекту телеканалу Росія - Ім'я Росії - де за допомогою голосування був обраний персонаж, який зіграв в історії країни найбільш значиму роль.

Як і на сайті Ім'я Росії, про кандидатів представлені біографічні відомості. Якщо в проекті, що завершився, була представлена біографія великих і видатних людей, то на сайті Ганьба Росії поряд з "класичною" біографією в більшості кандидатів присутні і такі характеристики, як "лжевчитель" - у Лева Толстого, "отруйник" дитинства та життя мільйонів дітей - в Аркадія Гайдара, "сталінський стукач" - у Павла Морозова.



Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK