ВПС Ізраїлю ввійшли в повітряний простір Лівану у відповідь на обстріли

ВПС Ізраїлю ввійшли в повітряний простір Лівану у відповідь на обстріли
АР

Як повідомляє ІТАР-ТАСС, літаки здійснюють інтенсивні польоти на низькій висоті над місцевістю Ель-Хаббарія, біля підніжжя Голанських висот, звідки були випущені снаряди.

Крім того, ізраїльська артилерія відразу ж зробила вісім залпів по південноліванському району Аркуб, де були помічені палестинські бойовики. За попередніми даними, жертв і руйнувань також немає.

Як передають регіональні супутникові канали, всього було випущено чотири реактивних снаряди, три з них розірвали на відкритій території поруч з містом. Жертв і руйнувань немає. Агентство Reuters з посиланням на джерела в ліванських службах безпеки повідомило, що по території Ізраїлю було випущено п'ять ракет, але дві з них розірвали на ліванської території близько кордону.

Раніше повідомлялося про одну ракету, що розірвалася в Кірьят-Шмоні. Жодне угруповання поки не взяло на себе відповідальність за обстріл.

Нагадаємо, 8 січня з території Лівану за північ Ізраїлю були випущені три ракети. У відповідь ізраїльська армія відкрила вогонь по ліванській території. А вчора ізраїльські військові джерела заявили, що їх прикордонний патруль зазнав у цей день обстрілу з боку Йорданії.

Варто зазначити, що напередодні посол Ізраїлю в Росії Анна Азарі заявила, що Ізраїль підготувався до можливості відкриття другого фронту на півночі країни.


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK