Глава МВС Уругваю виклала на Facebook'і своє фото в душі

Глава МВС Уругваю виклала на Facebook'і своє фото в душі
santehno.info
На знімку, який міністр назвала "немає нічого більш природного, ніж жінка в душі", зафіксована сама Дейзі Турне, котра змиває із себе пісок після пляжу. На фото видно лише обличчя та руки жінки під струменями води.

Невдовзі після публікації знімка з'явилися негативні відгуки ряду уругвайських політиків. Таким чином, колишній віце-президент країни заявив, що Дейзі Турне не варто публікувати такий знімок. Він упевнений, що міністри повинні бути більш суворими та скромними.

Один із законодавців Уругваю визнав фотографію Дейзі Турне легковажною. Деякі назвали міністра внутрішніх справ ексгібіціоністкою.

Однак серед політиків Уругваю були й прихильники Дейзі Турне. Наприклад, законодавець Віктор Семпроні повідомив, що також думає розмістити в інтернеті свою фотографію у душі. Але тільки на повний зріст.

Слід зазначити, що оголену фігуру прем'єр-міністра України Юлії Тимошенко можна споглядати у вигляді мармурової статуї, яку вирізав скульптор Микола Шматько. Лідер Партії вільних демократів Михайло Бродський заявляв, що готовий купити скульптуру за півмільйона євро, щоб подарувати її Нестору Шуфричу.
Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK