Рух Наші приніс дрова для Ющенка до посольства України у Москві

Рух Наші приніс дрова для Ющенка до посольства України у Москві
Reuters
"Ющенко довів Україну до стану, коли українці уже готові опалювати свої будинки дровами ... Ми хочемо запитати Україну: чи гідні вони такого президента, чи готові вони терпіти політику Ющенка?" - виступаючи на мітингу, сказала комісар руху Марія Дрокова.

Молоді люди впевнені, що Президент України повинен "перестати використовувати сировину, отриману незаконними методами на шкоду сотням тисяч громадян Росії та Європи", і "почати опалювати свій будинок, а також будівлю адміністрації президента дровами", які відкрито і, "що не менш важливо, абсолютно безоплатно " склали активісти поряд із будівлею посольства.

Вони також запропонували Україні серйозно задуматися про співпрацю із країнами, які "не ставлять особистих політичних завданнь вище принципів демократії", тобто із Росією.

На думку Наших, поведінка України свідчить про те, що вона "перейняла політичний принцип США, коли через внутрішні проблеми починають страждати інші країни": Європа, яка залишилася без газу, і Росія, яка втратила гроші.

"Все це показує неспроможність попередньої політики США", - зазначила Дрокова.

Молоді люди сподіваються, що новий президент США Барак Обама "докорінно змінить політику США у найкращу сторону".

У санкціонованій акції взяли участь понад 30 активістів руху.

У п'ятницю акцію протесту біля посольства України провели також активісти ЛДПР на чолі зі своїм лідером, віце-спікером Держдуми Володимиром Жириновським. Ліберал-демократи також зажадали від керівництва України перестати красти російський газ.

В українському посольстві до подібних акцій ставляться належним чином, зазначаючи, що вони проходять регулярно, але вказують на те, що тональність гасел протестуючих не може викликати позитивної реакції у Києві та не сприяє подальшому розвитку російсько-українських відносин.

Як повідомлялося, молодіжні організації Львова влаштували біля Генконсульства Російської Федерації у Львові безстроковий пікет проти газової політики Росії щодо України та країн Європи.
Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK