Американця судять за погрози вбити Обаму

Американця судять за погрози вбити Обаму
АР

Стівен Джозеф Крістофер з Брукхевена (штат Міссісіпі) тричі - 11, 15 і 16 січня - погрожував в Інтернеті застрелити Обаму.

"Так, я прийняв рішення вбити Барака Обаму. Проти цієї людини у мене немає нічого особистого. Він добре говорить, у нього любляча, хоча й контролююча його дружина, і дві симпатичні дочки, але я знаю, що я зроблю це для блага країни" , - цитує управління федерального прокурора США повідомлення Крістофера, розміщене на форумі 11 січня.

"Я вб'ю Барака не тому, що я є расистом, а тому, що я більше не можу дозволити єврейським паразитами силою домагатися свого, і змушувати американський народ підкорятися їхнім злим планам", - написав Крістофер та назвав Обаму "жертовним ягням", якого йому доведеться принести "в жертву".

Крістофер при цьому попросив у користувачів форуму грошей на автобус до Вашингтона і на пістолет. Він повідомив також, що ніколи раніше не стріляв з пістолета, і тому йому потрібна буде допомога для того, щоб пройти якомога ближче до платформи, на якій буде відбуватися інавгурація Обами.

Агенти секретної служби і ФБР США заарештували агресивного інтернет-користувача у п'ятницю, 16 січня, йдеться в офіційному повідомленні управління федерального прокурора США по південному округу штату Міссісіпі.

Федеральний прокурор США по південному округу штату Міссісіпі Данна Лемптона стверджує, що "погрози щодо обраного президента США будуть сприйняті серйозно. Використання чатів в Інтернеті для вираження таких погроз є таким злочином, як і усне вимовляння слів. Такі погрози переслідуватимуться швидко й енергійно".

За законами США будь-які погрози на адресу президента США є карним злочином і караються тюремним ув'язненням терміном до 5 років і штрафом у розмірі 250 тисяч доларів.

У п'ятницю 42-річний Крістофер був доставлений у наручниках до федерального суду в Джексон (штат Міссісіпі), де суддя Джеймс Самнер прийняв рішення залишити його під вартою і рекомендував помістити його в ізолятор.

Наступна поява Крістофера в суді призначена на 22 січня.

Інавгурація 44-го президента США відбудеться 20 січня. 12 січня відбулася генеральна репетиція урочистого параду. Раніше повідомлялося, що квитки на захід були розкуплені за одну хвилину.


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK