Мер Портленда вибачився за сексуальний зв'язок з 18-річним

Мер Портленда вибачився за сексуальний зв'язок з 18-річним
pinke.biz

"Я хочу вибачитися перед людьми Портленду за свою нечесність", - сказав Адамс, який зовсім не планує йти у відставку і не приховує своєї нетрадиційної сексуальної орієнтації. Портленд є найбільшим містом у США, яке обрало своїм мером представника секс-меншин.

"Це була серйозна помилка, яка сталася близько чотирьох років тому", - зазначив мер, який спеціально повернувся з Вашингтона, куди відправився на церемонію інавгурації президента США Барака Обами, заради прес-конференції.

Напередодні Адамс видав заяву, в якій зазначив, що раніше говорив про зв'язки з молодим чоловіком Бо Брідлавом як про такі, які не носять сексуального характеру і, що це неправда. "Бо Брідлав і я знаходилися в сексуальних відносинах протягом декількох місяців влітку 2005 року після того, як йому виповнилося 18 років", - зазначив мер в заяві.

Виступити на прес-конференції мерові довелося після того, як місцева газета Willamette Week опублікувала матеріал, у якій звинуватила Адамса у розбещенні неповнолітніх. За даними газети, на момент зустрічей з Адамсом Брідлаву було 17 років.

Однак, мер, не знімаючи з себе відповідальності за сексуальний зв'язок, зазначив, що, познайомився з юнаком в той момент, коли тому було 17 років, він не вступав з ним у близькі стосунки до того моменту, як тому виповнилося 18. У той час Адамсу було 42 роки.

Нагадаємо, у березні 2008 року губернатор штату Нью-Йорк Еліот Спітцер подав у відставку через скандалу, пов'язаний з відвідуванням ним повії. У ході розслідування з'ясувалося, Спітцер витратив понад 15 тисяч доларів на оплату послуг повій.

Тоді ж інший секс-скандал розгорівся в Детройті, де мер міста збрехав під присягою щодо позашлюбних відносин з колишньою главою його адміністрації.


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK