Ъ: Обама може відвідати Росію уже в квітні

Ъ: Обама може відвідати Росію уже в квітні
АР

Крім того, за інформацією видання, у березні в Росію планує прибути новий голова Державного департаменту - Гілларі Клінтон.

КоммерсантЪ зазначає, що візит Обами в Росію, швидше за все, пройде в рамках його першого європейського турне, яке розпочнеться 2 квітня з Лондона, де американський президент візьме участь у саміті G20, на якому також буде присутній президент РФ Дмитро Медведєв.

3-4 квітня Барак Обама візьме участь в ювілейних урочистостях, присвячених 60-річчю утворення НАТО, які пройдуть у французькому Страсбурзі і німецькому Кілі, а вже потім відправиться з візитом до Москви.

Водночас, у російському МЗС зазначили, що поки ще нічого не знають про плани Барака Обами, принаймні, жодних офіційних пропозицій, які стосуються організації візиту, із дипломатичних каналів поки не надходило.

Як пише газета, основне питання, яке може обговорюватися в ході можливого візиту в Москву Обами і Клінтон, пов'язано із розміщенням американської системи ПРО в Європі і новим договором про обмеження ядерної зброї.


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK