ХАМАС розкритикував Обаму

ХАМАС розкритикував Обаму
АР

"Здається, що Обама намагається повторити ті ж самі помилки, які робив Джордж Буш, не беручи до уваги той факт, що дії Буша призвели до вибуху в регіоні, а не встановлення стабільності та миру", - цитує слова офіційного представника руху ХАМАС в Лівані Усами Хамдана агентство Reuters.

"Жодних змін в американській позиції не сталося. Він намагається йти тим же шляхом, що і колишні президенти США до нього", - додав він. Крім того, представник руху ХАМАС висловив тверду впевненість в тому, що якщо Барак Обама "продовжить в тому ж дусі і далі, його чекає повна поразка".

Як повідомлялося, президент США Барак Обама закликав Ізраїль відкрити кордон із сектором Газа для вільного сполучення і забезпечення постачань гуманітарної допомоги в постраждалі райони.

Також Обама заявив, що рух ХАМАС має припинити ракетні обстріли по ізраїльській території. Він повідомив, що має намір "якнайшвидше" направити в регіон колишнього сенатора Джорджа Мітчелла, якого призначено 22 січня спеціальним посланцем із близькосхідного врегулювання.

Нагадаємо, 21 січня Ізраїль завершив виведення військ із сектора Газа, де з 28 грудня проводив військову операцію під назвою Литий свинець з метою припинення ракетних обстрілів своєї території бойовиками.


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK