Член мексиканської наркомафії зізнався в убивстві 300 чоловік

Член мексиканської наркомафії зізнався в убивстві 300 чоловік
denverok.com

Як повідомляє телеканал CNN, Лопес працював на великого наркоторговця Теодоро Гарсія Сіменталя, відомого за прізвиськом Тіо. Лопес розповів, що його жертвами були люди, які зрадили його боса або заборгували йому.

Він повідомив поліції, що деякі тіла він поховав і вказав місця, де вони закопані. У телепередачі, у якій повідомлялося про його затримання, стоячи в наручниках і під охороною, Лопес, також попросив пробачення в родин загиблих за вчинене.

Поліція заарештувала Лопеса в четвер у штаті нижня Каліфорнія, але його особистість вдалося встановити через 24 години після арешту.

Наркоторгівля в Мексиці є проблемою державного масштабу. У розповсюдженому на цьому тижні повідомленні Міноборони країни говориться, що військовослужбовці з початку 2009 року заарештували 269 наркоторговців і конфіскували 37 тонн марихуани.

Торік у Мексиці від рук організованої злочинності й наркомафії загинули 5 тисяч 630 чоловік.

Мексика є основною перевалочною базою наркотиків з Латинської Америки в США. За оцінками експертів, щорічно через територію цієї країни в США перекидається наркотиків на суму 14 мільярдів доларів.

 

 

 


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK