У результаті крижаного шторму в США загинуло 55 осіб

У результаті крижаного шторму в США загинуло 55 осіб
АР

Влада штату Кентуккі повідомила, що станом на 2 лютого на території штату загинуло 24 людини. Минулого тижня влада США повідомляла про 23 загиблих, передає Associated Press.

Люди загинули в дорожніх аваріях в негоду або через ДТП, пов'язані зі стихією. Повідомляється також про випадки загибелі від обмороження, відомо, що десять осіб загинули в результаті отруєння чадним газом, намагаючись зігрітися в холодну погоду.

У штатах, де вирує негода, відбуваються перебої з електрикою, в минулий четвер без світла залишилися опнад 1,3 мільйона будинків та установ.

У штаті Арканзас і Оклахома крижаний покрив на дорогах становив більше семи сантиметрів після дощів і рясних снігопадів. Багато шосе було перегороджено деревами, які повалила негода.

У зв'язку з пониженням температури представники американських електрокомпаній попереджають, що відновити подачу електропостачання в повному обсязі в населені пункти і міста, які постраждали від стихії, появиться можливість тільки в середині лютого.

Від перебоїв в електропостачанні в основному постраждав штат Кентуккі, де знеструмленими виявилися відразу півмільйона будинків. У Оклахомі та Західній Вірджинії (на сході США) без світла перебувають 350 тисяч споживачів. Перебої також зафіксовано у Міссурі, Арканзасі та в окремих районах інших штатів.

Влади закрили сотні шкіл і державних установ в округах штатів Індіана, Кентуккі, Огайо, Меріленд, Західна Вірджинія, Оклахома, Іллінойс. Влада Кентуккі і Оклахоми минулого тижня ввела режим надзвичайного стану. Людей просять перечекати негоду вдома.


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK