Сигари "Обама" сягають рекордного рівня продажів

Сигари "Обама" сягають рекордного рівня продажів
maulnet.ru

За словами співвласника сигарної компанії Granada 1524 Cigars Майка Раміреса, щомісяця лише в США їх продають більш ніж 10 тисяч штук. Зараз вони вони мають великий успіх у Каліфорнії, Техасі, Нью-Йорку та Флориді, але компанія вже планує просувати новий бренд на ринках Європи та Азії.

Сигари під незвичайним брендом роблять вручну на нікарагуанській тютюновій фабриці Segovia Cigars. Сировина для них вирощується на плантаціях у містечку Естелі - у районі, що вважається ідеальним місцем для вирощування високоякісного тютюнового аркуша.

Майк Рамірес говорить, що ідея налагодити виробництво нових сигар під назвою "Обама" з'явилася в липні минулого року. Ставка була зроблена на перемогу темношкірого кандидата, і вона виправдала себе. Проте, співвласник сигарної компанії зазначає, що не очікував такого великого успіху при нинішній гострій конкуренції на світовому ринку.

За словами Раміреса, ці сигари, з одного боку, слабкі, а з іншого боку - мають смак новизни, характерний для політики нового президента Сполучених Штатів.

 


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK