У Греції екстремісти оголосили партизанську війну поліції

У Греції екстремісти оголосили партизанську війну поліції
АР

"З цього моменту життя кожного поліцейського коштує не більше кулі. Ми не займаємося політикою, ми ведемо партизанську війну", передає AFP звернення організації, опубліковане в грецькій газеті Ta Nea.

Звернення, як уточнює AFP, включає цитату із заяв Фракції Червоної армії, лівого терористичного угруповання, яке діяло в Німеччині.

Революційна фракція взяла на себе відповідальність за напад 2 лютого на поліцейську ділянку в передмісті Афін. Як йдеться у зверненні, метою нападу була "кара" поліцейських. Тоді троє чоловіків обстріляли ділянку з автоматичної зброї і кинули у неї гранату, яка не вибухнула. При цьому нападі ніхто не постраждав.

Поліція знайшла CD, який містив звернення організації, після анонімного телефонного дзвінка. Диск лежав на могилі підлітка, якого в грудні випадково застрелив поліцейський під час опозиційного мітингу

Між тим, сьогодні невідомі підпалили офіс заступника голови Міністерства внутрішніх справ Греції, начальника поліції Крістоса Маркояннакіса (Christos Markoyiannakis). Хто здійснив цей злочин, поки не відомо.


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK