З Октоберфеста вигнали пару відвідувачів, які хотіли зайнятися сексом прямо в наметі

АР

Як повідомляє , вчора співробітники одногоз пивних наметів фестивалю вигнали пару відвідувачів, які хотіли зайнятисясексом на очах у оточуючих. Інцидент стався у фестивальному наметі Hofbräuzelt.Відвідувачі почали займатися сексом прямо на очах у оточуючих.

"Мабуть, вони дуже багато випили. Післяпристрасних обіймів вони раптово наполовину роздягнулися і влаштувалися наспинці лави", - розповів один зі свідків події. "Продовжити у них невийшло. Персонал відразу прибув до місця подій та вивів парочку з намету",- сказав він.

Іншого відвідувача довелося знімати з дахунамети, де він нібито шукав куртку. П'яного 21-річного чоловіка виявиливідвідувачі фестивалю. Він лежав на даху намету Schottenhamel, висота якогостановить чотири метри, звісивши ноги вниз. Співробітники фестивалю викликалипожежну бригаду, яка і спустила чоловіка на землю, повідомляє .

За дві години до цього інциденту на фестивалібула затримана жінка, яка билася пивним кухлем. Під час бійки 47-річна жінкатак сильно вдарила 56-річного чоловіка, що співробітникам довелосягоспіталізувати його до мюнхенської лікарні.

Також на фестивалі були затримані двоєзлодіїв, один оголошений у розшук. Чоловік у зеленій куртці зростом від 185 до190 см, із коротким світлим волоссям підозрюється у крадіжці мобільнихтелефонів.

Також повідомляється, що в перший день роботиОктоберфеста на фестивалі сталося кілька бійок, а в одному з наметів відвідувачзаради інтересу розпилив газовий балончик.

Нагадаємо, що Октоберфест стартував у Мюнхені минулоїсуботи, 17 вересня.