Прімера: uaSport.net представляє анонс 19-го туру

Marca

Барселона - Депортіво 

Барселона демонструє всі грані таланту своєї команди. Тепер черга прийшла демонструвати характер. Каталонці просто лякають. Як можна боротися з командою, якій досить 17 хвилин, щоб схаменутися, забити 2 м'ячі і виграти матч? 

  • ВІДЕО:
  • ВІДЕО:
  • Ще недавно цей центральний матч у турі розглядався б як гра команд-претендентів на ЛЧ. Тепер же це протистояння беззастережного лідера Ліги BBVA проти команди, що замикає лідируючу групу з семи команд. 

  • АНАЛІТИКА:
  • АНАЛІТИКА:
  • Реал - Осасуна 

    Усі ігрові питання залишаються осторонь порівняно з тим, що робиться у колах правління Реал Мадрид. Чи піде Кальдерон у відставку? - Чи піде разом із ним Міятович? Чим обернуться ці зміни для клубу? Чи настане нова ера Галактікос?

    (Можливо, коли Ви читаєте ці рядки - все вже відбулося - ред.).   

    Для продовження створення видимості переслідування Барси, Реалу потрібно обігравати всіх і вся. Заразом непогано б струсити переслідувачів. Група з перших чотирьох команд уже звела собі невеликий фундамент. Було б непогано збільшити цей розрив і закріпити за собою участь у Лізі Чемпіонів наступного року. 

    ВІДЕО:

    Севілья - Нумансія 

    Тільки в Іспанії команда може ділити друге-третє місце, боротися за Лігу Чемпіонів, називатися не Барсою чи Реал Мадрид, а головний тренер повинен спростовувати чутки про свою відставку. Так виходить у Маноло Хіменеса. Іспанська преса вже почала припускати, хто б міг очолити Севілью. Але тут нагрянула серія матчів з Депором.

    Усі три матчі виграно, а в матчі Прімери ще і сюжет відважно закрутили. Севільці мінімально програвали, а тут ще і Мареска віддалився. І ось на другий тайм Маноло Хіменес дістав Кануте з рукава і виграв цей матч. Політично активний малієць віддав дві голові передачі й організував у центрі поля третій гол. Розмови про відставку притихли. Але чи надовго? 

    Атлетік - Валенсія 

    Баски осоромили скептиків, забравши з Вісенте Кальдерон три очки. Наступний суперник ще важчий.

    У Валенсії до фінансових проблем додаються кадрові. Мігель як і раніше не може грати через дисциплінарні санкції, а зараз проблеми зі здоров'ям з'явилися в іншого захисника, Альбіоля. Ще і Моретті не дуже впевнено виглядав проти Вільярреала на лівому фланзі захисту. 

  • ВІДЕО:
  • ВІДЕО:
  • На тижні тільки в додатковий час обіграно Расінг, що дозволило Кажанам продовжити участь у Копа дель Рей. Чудовим був Вісенте, що відбув дискваліфікацію. Взагалі атака Чес зараз виглядає набагато впевненішою за оборону (і набагато впевненішою за їх фінансовий стан - ред.). 

    Альмерія – Атлетіко

    Матрацники програли 2 матчі поспіль у Прімері, й поповзли чутки про можливих змінників Агірре. Масла у вогонь підлив виліт з Кубка Іспанії, але там суперник був серйозний - Барселона. Загалом у новому році Атлетіко програв усі 4 матчі. 

    ВІДЕО:

    Після кубкового матчу з'явилися побоювання за здоров'я Агуеро. Але медична служба мадридців завірила, що Серхіо зможе зіграти проти Альмерії. Зате не зіграє дискваліфікований Маніше, і під питанням участь Максі Родрігеса. 

    Вільярреал - Мальорка 

    Вільярреал не знає смаку перемог уже п'ять матчів поспіль. Очевидно, суперники в цих матчах були найсерйозніші в Іспанії. Тепер у Підводників календар буде трохи простіше, і подальші втрати очок можуть катастрофічно позначитися на боротьбі левантійців за Лігу Чемпіонів.

    Один із найкорисніших гравців Жовтої Субмарини, а за сумісництвом і збірної, Маркуш Сенна, відбув дискваліфікацію і може повернутися на поле. Дуже цього опорника не вистачало команді. 

    Також у програмі: 

    Хетафе - Расінг 

    Рекреатіво - Спортінг 

    Вальядолід - Бетіс 

    Малага - Еспаньол 

    Всеволод Капелюшников,