Путін відвідав таємний концерт гурту АВВА

Reuters

Як вдалося з'ясувати газеті, приватний концерт легендарного шведського квартету обійшовся Кремлю в 20 000 фунтів стерлінгів.

Місце концерту не уточнюється, проте відомо, що він пройшов 22 січня в 200 милях від Москви неподалік озера Валдай.

Про те, які гості були присутні на концерті, учасники групи АВВА дізналися тільки в останній момент - безпосередньо перед виступом.

Солістка групи Агнета Фельтскуг розповіла The Times, що на годинному концерті, який відбувся в маленькому театрі, Володимир Путін зі своєю супутницею сиділи на дивані, прихованим за завісою. Крім прем'єр-міністра і жінки, в залі знаходилися ще шість гостей.

Група АВВА виконала 15 хітів, зокрема, Waterloo, Gimme Gimme Gimme і Dancing Queen.

"Це була найменша публіка, перед якою нам коли-небудь доводилося виступати, - розповіла Фельтскуг. - Але Путін дійсно насолоджувався концертом, кричав "браво" і аплодував разом з іншими".

"Він пританцьовував, сидячи на дивані, під пісню Super Trouper і піднімав руки вгору під час Mamma Mia, коли ми просили про це публіку", - додала артистка.

За словами учасників АВВА, перед сценою сидів охоронець і стежив за кожним рухом шведів, а самим артистам було суворо заборонено залишати сцену під час шоу.

Відразу ж після виступу групу відвели в казарми, де вони розміщувалися, в той час, як Володимир Путін разом з іншими гостями пішли дивитися феєрверк.

"Путін був при метелику, а жінка була в гарній довгій кремовій сукні, - сказала Фельтскуг. - Можливо, це була його дружина, але я встигла подивитися на неї тільки одним оком".

Нагадаємо, минулого року газета Московський кореспондент опублікувала матеріал про те, що Володимир Путін розлучається зі своєю дружиною Людмилою, і нібито готується до весілля з гімнасткою Аліною Кабаєвою.

Володимир Путін ці чутки спростував.

За матеріалами (переклад )