У Києві через борги зупинилася котельня: без тепла залишилися 20 будинків, школа і садок

astrakhan.aif.ru

Як повідомило сьогодні Київенерго, після зупинки котельні без центрального опалення та гарячого водопостачання залишилися 29 об'єктів: 21 житловий будинок, одна школа, один дитячий садок і 6 адміністративних установ, серед яких відомчі будівлі ВАТ Київводоканал (вул. Дніпроводська, Джерельна, Морозова, Восьмого березня ).

Київоблгаз причиною відключення котельні називає борг компанії за постачання газу.

Прес-служба АК Київенерго також зазначила, що керівництво компанії займається вирішенням проблеми щодо газопостачання даної котельні.
Нагадаємо, вчора народні депутати  в Раді проект постанови про утворення парламентської тимчасової слідчої комісії з питань розслідування обставин порушення Конституції та законів, прийняття незаконних розпоряджень посадовими особами Київміськадміністрації.

Крім того, вчора глава Секретаріату Президента Генпрокуратуру перевірити законність та обґрунтованість дій мера Києва при підвищенні тарифів на комунальні послуги для бюджетних та комерційних організацій. Раніше мер Києва указ Президента і вчетверте підписав розпорядження про підвищення тарифів.