Джокович став переможцем Дубаї ATP

Reuters
У фінальному двобої перший сіяний Джокович зустрічався із четвертоюракеткою турніру іспанцем Давідом Феррером.

Із самого початку зустрічі обидва тенісиста досить упевнено брали своюподачу, не даючи своєму опонентові заробити жодного брейкпойнта.

У шостому геймі, посіяному в Дубаї під першим номером Джоковичу вдалося зпершого ж брейкпойнта взяти подачу Феррера - 4/2. Після цього тенісисти ще поразу обмінялися брейками. Розв'язка наступила у 12-м геймі, коли Джоковичувдалося втретє за сет взяти подачу Феррера і завершити його на свою користь -7/5.

У другій партії матчу сербському тенісистові вдалося відразу ж повести врахунку із брейком - 3/0. Правда в сьомому геймі Ферреру вдалося повернути собіподачу і скоротити відставання в рахунку, але вже в наступному геймі Феррерприпустився подвійної помилки на брейкпойнті, і при рахунку 5/3 на свою користьНовак вийшов подавати на матч. Відігравши один брейкпойнт, Джокович з першого жматчбола ейсом закінчив зустріч на свою користь.

Підсумковий рахунок, що тривав 1 годину 37 хвилин матчу - 7/5, 6/3 накористь Джоковича, що після цієї перемоги зміг вийти вперед у протистоянні зФеррером у особистих зустрічах - 4:3.

Цей титул став для Джоковича 12-м у кар'єрі і першим у цьому сезоні. Успіхна турнірі в Дубаї приніс сербові чек на $383,000 і 500 рейтингових очок.