Провідні інтернет-ЗМІ України прокоментували інформацію про новий рекламний пакет Ukr.net

raskrutka.kiev.ua
Йдеться про такі ресурси, як korrespondent.net, pravda.com.ua, news.liga.net, obozrevatel.com, podrobnosti.ua, for-ua.com, unian.net, segodnya.ua, rbc.ua, proua.com.

Як повідомили ЛІГАБізнесІнформ представники деяких зазначених у повідомленні Ukr.net майданчиків, вони не лише не давали своєї згоди на участь, але і не отримували запрошення до переговори. За їхніми словами, розповсюджена Ukr.net інформація про склад пакету є некоректною і вводить в оману рекламодавця.

"Жодних переговорів та домовленостей із ЛІГАБізнесІнформ не було. Портал ЛІГА.net не бере участі ні в яких пакетних продажах, ми успішно продаємо рекламні площадки на своїх ресурсах самостійно. Рекламодавцю необхідно у даному випадку зважено підходити до інформації, подібної до тієї, що розповсюдив Ukr.net", - прокоментувала комерційний директор Лігабізнесінформ Ганна Сарапука.

У свою чергу директор з продажу Бігмір-Інтернет Олександр Тисменецький повідомив, що його компанія не підтверджувала участі сайту Korrespondent.net у рекламному пакеті ТОП-10 від Ukr.net.

"Із нами не було навіть переговорів на дану тему. Я можу з упевненістю сказати, що сайт Korrespondent.net входить виключно до рекламних пакетів нашого холдингу. Ми успішно монетизуємо свій трафік через свої прямі та пакетні продажі і не плануємо залучати інших видавців ставати посередником між нами та рекламодавцем", - сказав він.

Головний редактор Української правди Олена Притула заявила, що ні вона, як власник ресурсу, ні керівник відділу реклами Української правди ніколи не вели переговорів стосовно розміщення банерів на сайті Української правди у пакеті ТОП-10.

"Ми не погоджувалися на експлуатацію наших рекламних майданчиків компанією Ukr.net, і вже досить давно не маємо жодних зв’язків з Михайлом Іртлачем", - сказала вона. "Особисто я розцінюю  прес-реліз, що з'явився, який здивував не лише мене, але й багатьох моїх колег, як несумлінне ведення бізнесу. Навіть більше, підкреслюю, що у наші плани у найближчому майбутньому співпраця із Ukr.net не входить", - заявила Притула.

Генеральний директор РБК-Україна Йосип Пінтус, заявив, що ресурс не є учасником жодних пакетів, має власний штат сейлс-менеджерів і реалізує незалежну політику в області продажів рекламних площ на своїх веб-ресурсах. "І лише відповідно до даної політики ми ладні співпрацювати з усіма учасниками ринку", - резюмував він.