ЛАЗ виграв тендер на поставку 84 автобусів до Македонії

laz.ua

Зокрема, як повідомляється, ЛАЗ виграв тендер на поставку 80 автобусів соло та 4 зчленованих автобусів для потреб громадських перевезень у Скоп'є.

За словами Лобка, 7 грудня відбувся відповідний інтернет-аукціон.

"Аукціон проходив з використанням міжнародної електронної системи проведення тендерів Electronic System for Public Procurement", - зазначив гендиректор City Transport Group.

Варто відзначити, що в тендері брали участь 3 компанії: Solaris Bus & Coach SA (Польща), Zhengzhou Yutong Group Co. Ltd (Китай) і ЛАЗ.

"Найбільш вигідною було визнано пропозицію ЛАЗу", - резюмував Лобко.

За його словами, автобуси ЛАЗу сертифіковані на відповідність вимогам Євро-4, обладнані двигунами DEUTZ, автоматичною коробкою передач, цифровим тахометром і спеціальним устаткуванням - автоматично регульованим пандусом для інвалідних і дитячих колясок.

При цьому, за словами Лобка, у 2010 році ЛАЗ має намір поставити до Македонії 4 зчленованих автобуси і не менше 8 автобусів соло. Решта автобусів будуть поставлені замовнику в 2011 році.

8 грудня повідомлялося, що заступник голови Львівської облдержадміністрації Тарас Федак заявив, що ЛАЗ переміг у тендері на постачання 100 автобусів до Чорногорії. Однак незабаром власники холдингу спростували цю інформацію.

Нагадаємо, 9 листопада ЛАЗ переміг у тендері на поставку Львову 2 автобусів на 4,6 млн грн. Львівський автобусний завод (ЛАЗ) за 10 місяців 2009 року випустив 100 машин (автобусів і тролейбусів).

Як повідомлялося у жовтні, ЛАЗ сподівається на перемогу в ряді тендерів на поставку тролейбусів на ринки Болгарії, Угорщини, Сербії та інших країн.