Срна: Іноді вдається, іноді ні

ФК Шахтар Донецьк

"Як пояснити 26 ударів і лише один гол?Це футбол - тільки так. Якщо не забиваєш, то пропускаєш, це законфутболу", - цитує капітана прес-служба Шахтаря.

"Шахтар сьогодні грав дуже добре, атакував90 хвилин, контролював гру... Дуже важко грати 90 хвилин на одному рівні. Важкозберігати концентрацію. Тому вони нам забили такий гол. А ми створили багатомоментів, але, на жаль, не забили" , - сказав Срна.

"Голу не вистачило. Я не знаю, щосказати, іноді вдається, іноді ні. Шкода, що втратили два важливі очки вдома.Але у нас все попереду. Що стосується суперника, то це команда хороша, сьогодніпоказала хороший футбол", - зазначив футболіст.

Срна також додав, що хоча газон був поганим,але грали на ньому обидві команди: "Так, це зрозуміло, але він був поганимі для нас, і для них. Ще раз скажу, що у них хороша команда. Містер сказав щетри дні тому, що якщо віддаєш м'яч, дуже важко відібрати. Могли виграти,створили багато моментів, створили багато передач, але, на жаль, не вистачило".

"Повторюю, все в наших руках. Буде цікавагра із Зенітом тепер вдома. Треба так зіграти, як сьогодні, тільки потрібнозабивати", - підсумував капітан Шахтаря.

Нагадаємо, що 28 вересня у другому турі ЛігиЧемпіонів донецький Шахтар на своєму полі не зміг обіграти кіпрський АПОЕЛ.

За матеріалами: СПОРТ bigmir)net