Черновецький усе ж таки пірнув у ополонку

КМДА

"Свято Хрещення – дуже важлива і давня традиція українського народу. Цей день вже сотні років святкують у кожній православній родині. Цілюща вода – це джерело здоров’я і довголіття. Я це знаю напевно, адже я спортсмен, маю чудову фізичну форму і веду здоровий спосіб життя. Зокрема, щодня обливаюся холодною водою. І це я роблю заради своїх дорогих бабусь і дідусів", – сказав Черновецький.

Мер викупався в освяченому Патріархом Київським і всієї Русі-України Філаретом Дніпрі і привітав зі святом киян, що прийшли до головної річки столиці за святою цілющою водою.

"Як мер міста і праведний християнин я намагаюся вирішувати проблеми кожного, хто звертається за допомогою. Я люблю своїх киян, і я живу їхніми проблемами і радощами", – запевнив Черновецький.

До цього Черновецький неодноразово запевняв журналістів, що не полізе у крижану воду, оскільки йому вистачає холодного душу вранці.

Нагадаємо, цього року взяти участь у Водохресних купаннях виявив бажання глава Секретаріату Президента Віктор Балога, а також низка відомих спортсменів. Яна Клочкова, Олег Лісогор, а також гімнастка Лілія Подкопаєва пірнали на Оболонській набережній навпроти Свято-Покровського храму.